*New 12.1 series Release:
2020-04-05: XigmaNAS 12.1.0.4.7509 - released

*New 11.3 series Release:
2020-04-05: XigmaNAS 11.3.0.4.7509 - released!


We really need "Your" help on XigmaNAS https://translations.launchpad.net/xigmanas translations. Please help today!

Producing and hosting XigmaNAS costs money. Please consider donating for our project so that we can continue to offer you the best.
We need your support! eg: PAYPAL

Can't open the Brig (Solved)

XigmaNAS Extensions / Add-ons

Moderator: crest

Forum rules
Set-Up GuideFAQsForum Rules
Post Reply
adamvnz
NewUser
NewUser
Posts: 8
Joined: 12 May 2013 11:39
Location: New Zealand
Status: Offline

Can't open the Brig (Solved)

#1

Post by adamvnz »

When I try to open the brig in extensions I get this error with web GUI
I can't see anything in system logs. Anyone else having this issue and any sugestions how to fix please.

Image
Last edited by adamvnz on 05 Mar 2018 05:34, edited 1 time in total.

User avatar
raulfg3
Site Admin
Site Admin
Posts: 4963
Joined: 22 Jun 2012 22:13
Location: Madrid (ESPAÑA)
Contact:
Status: Offline

Re: Can't open the Brig

#2

Post by raulfg3 »

please, atach image
12.0.0.4 (revision 6766)+OBI on SUPERMICRO X8SIL-F 8GB of ECC RAM, 12x3TB disk in 3 vdev in RaidZ1 = 32TB Raw size only 22TB usable

Wiki
Last changes

rocket
Starter
Starter
Posts: 53
Joined: 25 Jun 2012 00:48
Location: california
Status: Offline

Re: Can't open the Brig

#3

Post by rocket »

older system:
Platform x64-full on AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor
System ASUSTeK Computer INC. M4A785T-M Bios: 2002 03/18/2010
10tb pool

shiny new system:
Platform x64-embedded on Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2.80GHz
System ASUSTeK Computer INC. P7P55D-E LX
12gb RAM
running 11.20.4 - Omnius (revision 6766)

60tb, 15tb, and 10tb pools

rocketgirls know how to have fun

adamvnz
NewUser
NewUser
Posts: 8
Joined: 12 May 2013 11:39
Location: New Zealand
Status: Offline

Re: Can't open the Brig

#4

Post by adamvnz »

rocket wrote:
04 Mar 2018 09:20
possibly php errors (solved) ?

https://nas4free.org/forums/viewtopic.php?f=79&t=13237
Thanks
Looks like this is the issue

Post Reply

Return to “Extensions / Add-ons”