Latest News:
*New 11.2 series Release:
2019-06-20: XigmaNAS 11.2.0.4.6766 - released!

*New 12.0 series Release:
2019-06-20: XigmaNAS 12.0.0.4.6766 - released!

We really need "Your" help on XigmaNAS https://translations.launchpad.net/xigmanas translations. Please help today!

Producing and hosting XigmaNAS costs money. Please consider donating for our project so that we can continue to offer you the best.
We need your support! eg: PAYPAL

I do not see jails after 10.x to 12.x update

Jails with XigmaNAS
Forum rules
Set-Up GuideFAQsForum Rules
Post Reply
MokuJin
NewUser
NewUser
Posts: 2
Joined: 08 May 2015 13:39
Status: Offline

I do not see jails after 10.x to 12.x update

#1

Post by MokuJin » 12 Sep 2019 23:17

I've made a fresh install of Xigma 12.0.0.4.6766
I've got a Nas4free 10.x install, so i've import backup config into v12
Everything is fine, really fine ! It's awesome.
jails are running.

One small problem :
theBrig web page was not working, a lot of PHP Warning, so i've reinstall with OBI, 3 times over 2 days, thinking it was a temporary bug and it would be resolved quickly.

It's finally working great.
But on the web page i don't see any jails.
I don't want to do anything in particular, since they are running good, but i can't administrate them in the future.

What can i do to see them again ?
Nas.lan :
12.0.0.4 - Reticulus (revision 6766)
x64-embedded on Intel(R) Core(TM) i3-2120T CPU @ 2.60GHz
ASUSTeK COMPUTER INC. P8H77-I
4GB RAM / 5 HDD : 9.5To

Post Reply

Return to “Jails”